Terug naar Ondersteuning Inhoud en media Blokken Blok met nieuwste reacties

Blok met nieuwste reacties

In het blok met nieuwste reacties worden de meest recente opmerkingen weergegeven die je lezers van je blog hebben geplaatst.

Blok met nieuwste opmerkingen

Zo ziet het eruit wanneer het blok aan de Editor wordt toegevoegd.

Het blok met de nieuwste reacties kan aan een pagina worden toegevoegd via de knop Blok toevoegen. Je kunt deze vinden in het gedeelte Widgets. Je kunt ook /nieuwste invoeren en op Nieuwste reacties klikken.

Slash-opdracht nieuwste opmerkingen

Voeg de nieuwste reacties toe met een slash-opdracht.

Meer gedetailleerde instructies over het toevoegen van blokken vind je hier.

Werkbalk voor blokken

Elk blok heeft zijn eigen specifieke bedieningselementen waarmee je het blok direct vanuit de editor kunt bewerken.

Nieuwste reacties uitlijnen

De blok-werkbalk voor het blok met nieuwste reacties bevat opties voor uitlijning. Om de categorieën uit te lijnen, klik je erop en kies je vervolgens voor uitlijning links, midden of rechts. Ze zijn standaard links uitgelijnd.

Uitlijningsmethoden voor nieuwste opmerkingen
Uitlijningsmethoden voor blok met nieuwste reacties

Blokinstellingen

Naast de opties in de blok-werkbalk bevat elk blok ook nog speciale opties in de sidebar van de editor. Als je de sidebar niet ziet, klik je simpelweg op het tandwielpictogram naast de knop Publiceren.

Blokinstellingen
Blokinstellingen

Instellingen voor nieuwste reacties

Met de instellingen voor nieuwste reacties kun je kiezen of de avatar, de datum en/of de samenvatting moet worden weergegeven. Deze zijn allemaal standaard ingeschakeld. Je kunt ook het aantal reacties kiezen dat in het blok moet worden weergegeven.

Instellingen voor nieuwste opmerkingen
Instellingen voor nieuwste reacties

Geavanceerd

Met het tabblad Geavanceerd kun je een CSS-klasse toevoegen aan je blok, zodat je aangepaste CSS kunt schrijven en de stijl van het blok naar eigen wens kunt aanpassen.