Terug naar Ondersteuning Inhoud en media Blokken Blok met nieuwste berichten

Blok met nieuwste berichten

In het blok met de nieuwste berichten worden je meest recente berichten weergegeven, wat het voor je lezers eenvoudig maakt om nieuwe berichten op je blog te bekijken.

Blok met nieuwste berichten
Zo ziet het eruit wanneer het blok aan de Editor wordt toegevoegd.

Het blok met de laatste berichten kan aan een pagina worden toegevoegd via de knop Blok toevoegen. Je kunt deze vinden in het gedeelte Widgets. Je kunt ook /nieuwste invoeren en op Nieuwste berichten klikken.

Slash-opdracht nieuwste opmerkingen
Voeg de nieuwste berichten toe met een slash-opdracht.

Meer gedetailleerde instructies over het toevoegen van blokken vind je hier.

Blok-werkbalk

Elk blok heeft zijn eigen specifieke bedieningselementen waarmee je het blok direct vanuit de editor kunt bewerken.

De blok-werkbalk voor het blok met de nieuwste berichten bevat opties voor:

Werkbalk Blok met nieuwste berichten
Blok-werkbalk voor blok met nieuwste berichten.

Blokinstellingen

Naast de opties in de blok-werkbalk bevat elk blok ook nog speciale opties in de sidebar van de editor. Als je de sidebar niet ziet, klik je simpelweg op het tandwielpictogram naast de knop Publiceren.

Blokinstellingen
Blokinstellingen

Instellingen nieuwste berichten

Met de instellingen voor nieuwste berichten kun je kiezen in welke volgorde je berichten weergegeven moeten worden, waarbij je de keuze hebt uit:

Je hebt ook de mogelijkheid om een specifieke categorie of subcategorie te kiezen om berichten weer te geven. Je kunt ook het aantal weer te geven berichten instellen (als je minder berichten dan de limiet hebt, wordt dat aantal berichten weergegeven) en je kunt ervoor kiezen om de datum van het bericht wel of niet te vermelden.

Instellingen nieuwste berichten
Instellingen nieuwste berichten