Terug naar Ondersteuning Inhoud en media Pagina's en berichten Berichtenscherm in WP-Admin bewerken

Berichtenscherm in WP-Admin bewerken

In deze gids worden de verschillende instellingen voor het bewerken van je berichten in het WP Admin-dashboard uiteengezet.

Deze instructies hebben betrekking op de WP Admin-interface. Om deze interface te bekijken, klik je rechtsboven op het tabblad Weergave en selecteer je Klassieke weergave.

Snel bewerken

De optie Snel bewerken wordt onder een berichttitel weergegeven als je je muis boven de titel houdt. Je kunt de optie openen door naar Berichten → Alle berichten te gaan in het WP Admin-dashboard. Met Snel bewerken kun je berichtdetails aanpassen, zoals titel, slug, datum, auteur, wachtwoord, privacy, categorieën, tags, opmerkingen, status en sticky.

Bulkbewerken

Met het vervolgkeuzemenu Bulkacties bovenaan de lijst Berichten bewerken kun je meerdere berichten tegelijkertijd in bulk bewerken. Dit doe je door meerdere berichten in de lijst te selecteren aan de hand van de selectievakjes aan de linkerkant. Selecteer vervolgens Bewerken in het vervolgkeuzemenu Bulkacties en klik op de knop Toepassen. Je krijgt opties te zien die op alle geselecteerde berichten kunnen worden toegepast.

Berichten in bulk bewerken

Je kunt niet meerdere berichten in bulk bewerken om de status van Beschermd met wachtwoord naar Openbaar te veranderen.

WP Admin-schermopties

Er zijn meerdere opties in WP-Admin die je kunt gebruiken om de weergave van je berichten aan te passen. Selecteer Scherminstellingen rechtsboven om een lijst met instellingen weer te geven die je kunt aanpassen: