Terug naar Ondersteuning Plugins en integraties Plugins

Plugins

Plugins zijn tools die extra functies aan WordPress toevoegen. Met een toereikend abonnement kun je vrijwel elke functie en vrijwel alle mogelijkheden toevoegen aan je website. In de handleidingen hieronder lees je alles wat je moet weten over plugins.

Je plugins gebruiken

Nadat je een plugin installeert, is de volgende stap om deze te gaan gebruiken. In deze handleiding lees je hoe je aan de slag gaat met de plugins die op je site zijn geïnstalleerd.

Problemen met plugins oplossen

Af en toe kun je een probleem tegenkomen met je website. De stappen in deze gids helpen je bij het oplossen van het probleem door de plugins te deactiveren die het probleem veroorzaken.

Incompatibele plugins

Deze pagina bevat een lijst van niet-ondersteunde plugins en de redenen waarom ze niet worden ondersteund.

Een plugin of thema updaten

Updates omvatten nieuwe features, bugoplossingen en beveiligingspatches. Hieronder leggen we uit hoe dit moet!