Configuratie, Sociale hulpmiddelen, Widgets en sidebars

Plugins

Bij WordPress.com zijn de meest gebruikte pluginfuncties voor onze sites automatisch inbegrepen.

Verder kan je met het Business abonnement kiezen uit vele duizenden plugins, en ze op je site installeren.

Ingebouwde plugins

Inbegrepen bij Premium

Inbegrepen bij Business

↑ Inhoudsopgave ↑

Andere plugins gebruiken

Naast de ingebouwde pluginfunctie kan je met WordPress.com Business andere plugins installeren. Omdat er duizenden plugins beschikbaar zijn, kan je je site voor vrijwel alles geschikt maken.

Een paar populaire plugins zijn:

Meer informatie over het installeren en gebruiken van andere plugins.

↑ Inhoudsopgave ↑

Pluginaanvragen

Het uploaden van aangepaste plugins wordt alleen ondersteund binnen een Business-abonnement, niet binnen onze andere abonnementen. Als er echter een plugin is met functies die volgens jou nuttig zijn voor gebruikers van WordPress.com, laat ons dat dan weten op het ideeënforum.