Configuratie, Sociale hulpmiddelen, Widgets en sidebars

Plug-ins

Bij WordPress.com zijn de meest gebruikte plug-infuncties voor onze sites automatisch inbegrepen. Verder kun je met het Business- of eCommerce-abonnement kiezen uit vele duizenden plug-ins en ze op je site installeren.

Als je al ons Business- of eCommerce-abonnement hebt en informatie wilt over het beheren van plug-ins, helpen we je in dit ondersteuningsdocument verder.

Inhoudsopgave

Ingebouwde plug-ins
Andere pluins gebruiken
Pluginaanvragen
Incompatibele plug-ins

Ingebouwde plug-ins

Inbegrepen bij Premium

Inbegrepen bij Business

↑ Inhoudsopgave ↑

Andere plugins gebruiken

Naast de ingebouwde pluginfunctie kan je met WordPress.com Business andere plugins installeren. Omdat er duizenden plug-ins beschikbaar zijn, kun je je site voor vrijwel alles gebruiken.

Een paar populaire plugins zijn:

Meer informatie over het installeren en gebruiken van andere plugins.

↑ Inhoudsopgave ↑

Pluginaanvragen

Het uploaden van aangepaste plugins wordt alleen ondersteund binnen een Business- of eCommerce-abonnement, niet binnen onze andere abonnementen. Als er echter een plugin is met functies die volgens jou nuttig zijn voor gebruikers van WordPress.com, laat ons dat dan weten op het ideeënforum.

↑ Inhoudsopgave ↑

Incompatibele plug-ins

Hoewel de meeste plug-ins op WordPress.com worden ondersteund, zijn er een aantal plug-ins die niet worden ondersteund. Deze pagina bevat een lopende lijst van niet-ondersteunde plug-ins en de reden waarom ze niet worden ondersteund.