Terug naar Ondersteuning Je site ontwerpen Opties voor inhoud voettekst

Opties voor inhoud voettekst

Alle WordPress.com gebruikers kunnen kiezen voor diverse opties voor de inhoud van de voettekst, van een minimalistisch WordPress.com logo tot tekstuele opties zoals ‘Een website van WordPress.com’ of ‘Website mogelijk gemaakt door WordPress.com’.

Inhoud voettekst wijzigen

Ga voor deze opties naar:

1. Weergave → Aanpassen → Site-identiteit in de linkerzijbalk van het dashboard van je site.
  2. Zoek in het gedeelte Site-identiteit naar het menu Inhoud voettekst.
  3. Kies de optie die je wilt gebruiken. Met de Customizer kun je vooraf bekijken hoe iedere optie eruit ziet op je site.
  4. Als je klaar bent met aanpassen, klik dan op Wijzigingen opslaan om je site te updaten.
Opties voor inhoud voettekst
Opties voor inhoud voettekst

Sites met plugins

Dit gedeelte is van toepassing op sites die ons WordPress.com Creator- of Entrepeneur-abonnement gebruiken. Als je site een van onze oude abonnementen gebruikt, is deze functie beschikbaar voor Pro-abonnementen.

Je kunt de inhoud van je voettekst helemaal verwijderen.

Andere abonnementen

Sites met plugins moeten de inhoud van de voettekst in stand houden. Op zulke sites kan je uit een van de andere bewoordingen kiezen of voor het WordPress-logo.

Je kan ook de stijl van de voettekst aanpassen met aangepaste CSS (bijv. kleuren en lettertypegrootte), zolang de inhoud maar leesbaar blijft.

Tekst toevoegen aan de inhoud

Dit gedeelte is van toepassing op sites die onze WordPress.com Explorer-, Creator- of Entrepeneur-abonnementen gebruiken. Als je site een van onze oude abonnementen gebruikt, is deze functie beschikbaar voor Pro-abonnementen.

Je kan je ook de aangepaste CSS gebruiken om content toe te voegen aan de bestaande voettekst, zoals een copyright-verklaring.