Terug naar Ondersteuning Inhoud en media Blokken Insluitblokken Facebook-embeds

Facebook-embeds

In deze handleiding wordt uitgelegd hoe je een Facebook-bericht kan toevoegen aan je site.

In tegenstelling tot de widget Facebook-paginaplugin, waarmee je de feed van een Facebook-pagina in je zijbalk of voettekst kan plaatsen, kan je met Facebook-embeds elke afzonderlijke update, foto of video van een openbare Facebook-tijdlijn op je site plaatsen, inclusief:

Toevoegen met een URL

Zoek eerst naar het Facebook-bericht die je wil toevoegen. Zorg dat de tijdlijn en het bericht beide openbaar zichtbaar zijn. Klik vervolgens op de tijdstempel:

Waar je op het Facebook-bericht moet klikken om de URL te vinden

Je wordt naar de pagina van het specifieke bericht gebracht. Kopieer de URL in de adresbalk.

Plak de URL nu rechtstreeks in een nieuwe regel van de bericht-editor van je blog of voeg deze toe aan het Facebook-blok.

Een Facebook-bericht toevoegen met het Facebook-blok

Toevoegen met een shortcode

Je kan ook een speciale shortcode gebruiken om Facebook-berichten, foto’s of video’s toe te voegen.

Om deze methode te gebruiken, kopieer en plak je de volgende shortcode in een paragraafblok of tekstwidget, waarbij je de Facebook-URL vervangt door degene die je wil toevoegen.

[facebook url="https://www.facebook.com/WordPresscom/posts/10154113693553980"]

Voorbeelden van Facebook-embeds

Op je WordPress.com-site worden Facebook-embeds als volgt weergegeven.

Voor een bericht:

Voor een foto:

Voor een video:

Tips voor probleemoplossing