Terug naar Ondersteuning Account Instellingen Algemene instellingen

Algemene instellingen

In de algemene instellingen kun je de titel, slogan, taal en meer instellen.

Om de algemene instellingen van je site te wijzigen, ga je naar de pagina Algemene instellingen via Mijn Site(s) → Instellingen.

Mijn Site(s) -> Instellingen

Het wijzigen van je site-titel, slogan en favicon

De eerste instelling die je ziet, is Site-titel. De site titel wordt getoond in de titelbalk van een webbrowser en wordt getoond in de header van de meeste thema’s. Je sitetitel verschijnt ook op de volgende locaties:

Site-titel beschrijf je site zoals jij dat wilt. Hoeft niet hetzelfde te zijn als de URL van je site of je gebruikersnaam. Je kunt een opgeschoonde versie gebruiken van je URL (bijv. van mijngeweldigesite07 kan je Mijn geweldige Site maken) of iets gebruiken wat het beste past bij het karakter en onderwerp van je site.

Opmerking: het wijzigen van de titel van je site heeft geen invloed op je site-adres of je domein.

De slogan is een korte beschrijving of pakkende zin die aangeeft waar je site over gaat. In sommige thema’s wordt de slogan weergegeven in de koptekst of de sidebar.

Het Favicon wordt gebruikt als browser- en app-pictogram voor je site. Het is de kleine afbeelding die naast de site-titel wordt weergegeven in het browsertabblad:

Het Favicon wordt weergegeven in het browsertabblad

Om het Favicon te wijzigen, upload je een vierkante afbeelding van tenminste 512 x 512 pixels:

Met het Site-adres stel je een aangepast domein in om te gebruiken op je site. Je kunt een domein gebruiken dat je al hebt (door deze te verbinden), een nieuw domein registreren of een domein dat je al hebt aan ons overdragen. Je kunt ook een Sitedoorverwijzing maken.

Taal

Met de optie Taal kan je de gewenste taal selecteren voor een deel van de thematekst die de bezoekers van je site te zien krijgen. Als je een taal kiest zoals Hebreeuws die van rechts naar links wordt geschreven, dan wordt de lay-out van het thema automatisch gespiegeld zodat de tekst op de juiste wijze van rechts naar links kan worden gelezen.

Tijdzone

De tijdzone van je site is standaard ingesteld op Coordinated Universal Time, UTC, wat overeenkomt met Londen. Als je in een ander deel van de wereld woont, wil je dit waarschijnlijk anders instellen. De huidige UTC-tijd wordt rechts weergegeven, zodat je gemakkelijker het tijdsverschil ten opzichte van je tijdzone kunt bepalen Wanneer bijvoorbeeld de zomertijd niet van kracht is, geldt voor Boston in de Verenigde Staten de tijdzone UTC-5. De tijdzones van veel steden vind je hier: https://www.timeanddate.com/worldclock

Privacy

Met de instellingen voor Privacykan je bepalen wie je site wel en niet kunnen zien.

Meer informatie over deze instellingen vind je op de ondersteuningspagina Privacyinstellingen.

Inhoud voettekst

Je kunt de Inhoud voettekst van je website wijzigen. Meer informatie over de Opties voor inhoud voettekst.